joi, 7 octombrie 2010

Cum pot aripioarele ? Cum pot da fluturasii ? Vreau sa slabesc , sa am o talie de invidiat ?

Vom incepe cu o mica incalzire, compusa din joc de glezne, cateva rotiri de genunchi, cateva genuflexiuni si cateva sarituri (sau nu)... Apoi, te asezi confortabil pe o salteluta, dupa ce-ti iei un prosop si putina apa langa tine, pornesti muzica, de preferat clubb sau house astfel incat sa-ti imprime un ritm alert de miscare. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapi mai repede de celulita si subtiezi piciorul.

Ridicari laterale
Ne asezam pe salteluta pe o parte cu picioarele intinse conform imaginii. Vom executa 40 ridicari foarte scurte in 3 serii alternative.


Lovituri
Vom flexa ambii genunchi, piciorul cu care vom executa miscarea este putin ridicat. Blocat in acea potitie, asezam palma pe genunchi. Indoim apoi si intindem piciorul tinand genunchiul fix de 30 de ori, 4 serii alternative.



Lovituri laterale
Miscarea este similara cu exercitiul precedent, doar ca de data aceasta vei lasa piciorul jos atunci cand flexezi si-l ridici cat mai sus atunci cand il intinzi. Se vor efectua 4 serii alternative a 40 repetari.



Lovituri la centru
Dupa ce ai terminat acest set de 3 exercitii, poti merge sa bei putina apa, In aceeazi pozitie, aduci piciorul lateral la un unghi de 90 grade fata de trunchi si faci 30 ridicari scurte in acea pozitie, conform imaginii, 3 serii alternative.




Si iar lateral
Ambele picioare sunt indoite, stai intinsa tot pe o parte si lovesti lateral intinzand piciorul la 90 grade fata de corp, apoi, revii cu el in pozitia initiala. Se vor executa 4 serii alternative a cate 40 repetari.



Ridicari
Intind picioarele lateral in prelungirea corpului, ridic cat mai sus piciorul situat deasupra si efectuez 40 ridicari scurte in acea pozitie, 4 serii alternative.



In spate
Lipesti picioarele apoi duci piciorul situat deasupra cat mai in spate in plan orizontal. Executi 30 repetari a cate 4 serii alternative. La acest exercitiu trebuie sa simti cum iti lucreaza muschiul fesier.



sursa:utilecopiiforum

4 comentarii:

  1. Bună dimineaţa! Felicitări pentru iniţiativă şi baftă în realizarea a ceea ce ţi-ai propus să faci cu acest blog! Te-am adăugat în lista mea.

    www.noaptebunacopii.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si din partea mea pentru initiativa. Va urez succes in continuare si la cat mai multi oameni care sa slabeasca cu ajutorul informatiilor de pe acest blog.

    http://satmaya.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte bune exercitiile, le faceam la aerobic!

    http://aboutbeautyandstuff.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pt blog. O sa te urmaresc. Te-am adaugat in lista, pe http://hapleablog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere